Wil je een advertentie site maken?

U kunt met een beheerscript heel eenvoudig een website inrichten en beheren. Er is een speciaal marktplaats CMS waarmee u een advertentie website kunt bouwen. Het script geeft u gemakkelijk toegang tot een beheerpaneel van uw website. Het beheerpaneel wordt bijvoorbeeld gebruikt voor het aanpassen van het kleurschema. Het artikel advertentie script geeft u meer inzicht in dit script. U kunt via een FTP verbinding de bestanden kopiëren naar de server. Er wordt een installatieprogramma gestart zodra u de website de 1e keer bezoekt. Tijdens het installatieproces kunt u de meta gegevens van uw website doorgeven. U kunt daarbij denken aan de websitetitel en de gegevens voor zoekmachines.

Wat fijn aan het advertentie script is, is dat u geen HTML of CSS codes hoeft te typen. Voor het aanpassen van content wordt vaak van een WYSIWYG editor gebruikgemaakt. Heeft u geen kennis van de techniek, dan is een CMS pakket bij uitstek de tool om een professioneel ogende website te maken. Via uw site is het ook mogelijk om een groot scala aan producten van anderen te verkopen. Het inlezen van een affiliate feed is heel makkelijk te doen. In deze feed komen producten van een andere partij voor.

U hoeft niet te beschikken over technische kennis om met een marktplaats CMS het beheer van uw website te doen. Middels het beheerpaneel zal het doorvoeren van aanpassingen een peuleschil zijn. De verschillende onderdelen van uw website hebben hun eigen beheerscherm. Zo weet u na enige tijd in welk specifieke scherm u moet zijn voor het doorvoeren van een bepaalde aanpassing.