Website laten samenstellen

Soms kunt u zelf een HTML design laden in het CMS systeem. Een HTML template is door een webdesigner te maken. Wilt u geen eigen design gebruiken dan hoeft u daar niet voor te kiezen. U kunt tevens een design kiezen dat is meegeleverd met het CMS systeem. Bij sommige CMS systemen kunt u zelfs van thema wisselen in het geval dat u reeds diverse pagina’s heeft aangemaakt. Onthoud echter wel dat het relevant is om van te voren reeds een idee te hebben van hoe uw website eruit moet zien. En deze lijn te volgen. Vaak laten de programmeurs het schakelen tussen de standaardthema’s expres zo vloeiend verlopen.

Heeft u geen technische kennis maar wilt u toch een zakelijke website bouwen? De pagina cms website beschrijft een CMS systeem dat geschikt is voor een zakelijke website. Het bevat verder veel goede tips over het gebruik van CMS systemen. Binnen drie stappen is het CMS systeem geïnstalleerd. U begint niet met lege handen. De installatie maakt demo content voor u aan.

U hoeft niet meer zelf met de scriptingtaal PHP aan de slag. Dergelijke onderdelen zijn onderdeel van het CMS systeem. Het is mogelijk om daarbij andere gebruikers aan te maken in het beheerpaneel. Samen met derden aan de website werken wordt zo mogelijk. U kunt ervoor kiezen om voorbeeld content te laten neerzetten tijdens de installatie. U kunt deze basis gebruiken voor uw website als u dat zou willen. Ongetwijfeld kunt u de pagina’s en het menu zo indelen zoals u zelf wilt.