Uw website laten maken

Wilt u van een CMS pakket gebruikmaken? Het is dan verstandig om een webhosting pakket aan te schaffen en een domeinnaam te registreren. Aan een CMS pakket is relatief gemakkelijk aanvullende functionaliteit toe te voegen. Er zit bij een online platform vaak een limiet op de opties die u heeft. U bent erg afhankelijk van de opties die op het platform beschikbaar zijn.

Minstens zo belangrijk als de hosting en het domein, is het content management systeem. Dit onderwerp wordt extra belicht op de pagina Websitebeheer. Online diensten en producten kunt u eenvoudig verkopen met behulp van het CMS systeem. U kunt zowel van Mollie als van DigiWallet gebruikmaken. Producten die downloadbaar zijn, worden na de betaling direct naar de klant verstuurd per e-mail. Wilt u een extra inkomen online verdienen, dan ontkomt u er niet aan een goed CMS systeem te kiezen voor uw website.

De bestanden van het content management systeem kunt u eenvoudig op de webruimte plaatsen. Het CMS pakket zal de installatieprocedure starten tijdens uw 1e bezoek aan de site. Tijdens de installatie kunt u verschillende relevante instellingen invoeren. U hoeft niets van de techniek te weten voor de installatie van het CMS pakket. Het stappenplan van de installatie van het CMS pakket is op de website van de aanbieder raad te plegen. Ook is het mogelijk om ondersteuning bij de installatie te krijgen. Middels auto updates kunt u uw website up to date houden met de laatste versie van het CMS.

U kunt meestal een thema kiezen dat is meegeleverd met het CMS pakket. Dit betekent dat u geen webdesigner nodig heeft voor het maken van een thema. Van de losse pagina’s op uw website is het mogelijk de belangrijkste zoekwoorden in te stellen. Het CMS pakket zal ervoor zorgen dat de zoekmachines deze meta gegevens op de juiste wijze oppikken. Uw website wordt dan door de zoekmachines aan de juiste zoektermen gekoppeld.