Uw site maken met CMS software

Met het CMS programma kunt u producten en diensten middels uw website te koop aanbieden. Men kan bestellen en betalen via uw website. Nadat de klant heeft betaald, krijgt hij direct toegang tot de downloadbare onderdelen van een product. Van uw kant wordt alleen verwacht dat u de betaalkoppeling goedzet. Verder via de e-mail ontvangt de klant eventueel een download link naar digitale producten. Onderdelen van deze e-mail kunt u middels de beheergedeelte naar eigen wens aanpassen. Dat is verder met veel andere teksten op uw website mogelijk. Voordat u het CMS pakket koopt is er de optie om een demo omgeving te bekijken.

U kunt met behulp van een tool uw zakelijke website samenstellen. Een dergelijke tool wordt bovendien wel een CMS pakket genoemd. Een CMS systeem is via de link CMS betekenis eenvoudig te bemachtigen. Het CMS pakket is na de koop meteen te installeren.

Net na het overzetten van de bestanden kunt u de website bezoeken, zodra het installatiescript wordt gestart. Met behulp van dit script kan de belangrijkste informatie rondom uw website worden ingesteld. U krijgt ook de mogelijkheid om de inloggegevens voor het beheer te kiezen. U kunt met dit account inloggen op de beheeromgeving en beheerderstaken uitvoeren.

Vermoedelijk zou u graag testimonials van klanten aan uw website toevoegen. U kunt dit met het CMS pakket zonder problemen doen. Een testimonial bevat een positief verhaal van een klant over uw onderneming. U kunt gemakkelijk digitale producten aanbieden met het hierboven vermelde CMS pakket. Men kan ook de betaling online doen. Downloadbare producten kunnen na de betaling meteen worden gedownload. Van de e-mail die de koper ontvangt na het aanschaffen van een product of dienst, verandert u met behulp van de beheerpaneel makkelijk de titel en de tekst.