Uw nieuwe startpagina samenstellen

Wilt u uw eigen startpagina website bouwen? Een optie is om zelf een startpagina script te ontwikkelen. U kunt sneller aan de slag als u gebruikmaakt van een kant-en-klaar startpagina script. Een startpagina script is een speciale vorm van een CMS pakket.

U installeert het script op uw webruimte. Is de installatie gelukt, dan kunt u beginnen met het aanmaken van dochterpagina’s en het plaatsen van content. Met een account dat men via uw website kan aanmaken wordt het mogelijk om zelf startpagina’s ana te maken en te beheren. Het script stelt u in staat een extra inkomen op te bouwen met de verkoop van links op de startpagina website. Er zullen regelmatig mensen zijn die willen betalen voor een goede link.

Het is hierbij voor u als beheerder niet nodig om iets handmatig uit te voeren. Het script gaat zelf na of de betaling probleemloos verlopen is. Is de betaling zonder problemen verlopen, dan wordt de link direct zichtbaar op de startpagina website. De prijzen voor de plaatsing van een link kunt u zelf bepalen. Men zal doorgaans een voorpagina link als waardevoller beschouwen dan een link op een gewone dochterpagina. Hier kunt u dan ook iets meer voor vragen. Als u benieuwd bent naar nog meer mogelijkheden dan is Eigen startpagina een goed artikel. Om het startpagina script te kunnen gebruiken zijn ook webruimte en een leuke domeinnaam noodzakelijk. Wanneer u dit allemaal heeft geregeld, dan kunt u het script probleemloos installeren.

Een meegeleverd installatie script zal meestal de tabellen aanmaken in de database. De database tabellen hoeft u dus niet handmatig aan te maken. Omdat het installatiescript veel voor zijn rekening neemt, is het installeren van het startpagina script niet heel lastig. Bezoekers hebben de mogelijkheid zich aan te melden als paginabeheerder. Hiervoor is een account aan te maken via een aanmeldformulier op uw site.