Uw nieuwe startpagina online zetten

Mogelijk heeft u verschillende startpagina’s aangemaakt op de websites van derden. En zit u nu na te denken om uw eigen startpagina website te beginnen. Vanzelfsprekend kan dat. Zelfs indien u weinig technische kennis heeft. Met een bijzonder PHP script realiseert u dit eenvoudig. Via de pagina Eigen startpagina leest u daar meer over. Een startpagina script is doorgaans in PHP gebouwd. Meestal is zo een startpaginascript niet te duur. Er is een beheerpaneel waarmee u links aan de startpagina’s toevoegt.

Het is zo in te stellen dat derden ook een dochterpagina kunnen aanmaken. Dat doet u heel eenvoudig met een simpele instelling. Via een registratieformulier maakt een bezoeker een account aan. Een gebruiker kan met zijn eigen account heel makkelijk zijn startpagina’s beheren.

Verder is de mogelijkheid om een betaalde link toe te voegen er. Plaatsing wordt direct na de betaling gedaan. Een eigen startpagina maken is dan niet meer nodig. Men kan kiezen tussen een link toevoegen aan de homepage of aan een gewone dochterpagina. U kunt als beheerder diverse tarieven hanteren hiervoor. Handig in het geval dat u wel links wilt naar uw website, maar geen zin heeft om uw eigen startpagina op de website van een ander aan te maken.

Tevens kunt u naast links allerlei andere dingen toevoegen aan uw startpagina. Een optie is bijvoorbeeld het inlezen en weergeven van het meest recente nieuws. Daarnaast kunt u makkelijk de kleuren van iedere individuele startpagina wijzigen. U kunt op deze wijze extra waarde toevoegen aan uw diverse startpagina’s. U kunt een subdomein aan iedere individuele startpagina koppelen. Met dat subdomein is een dochterpagina snel te bereiken. Via de eerder genoemde link kunt u aan een startpagina script komen.