Uw nieuwe portaalsite ontwikkelen

Een startpagina website bestaat uit een aantal dochterpagina’s. Omdat iedere startpagina een eigen subdomein heeft, kan een bezoeker met de browser naar een specifieke startpagina toe gaan. De PHP code van het script kijkt welke dochterpagina wordt aangevraagd en haalt de juiste content op. Zo krijgt de bezoeker de startpagina te zien die is gekoppeld aan het subdomein. Koopt u een bestaand script, dan hoeft u zelf niet meer te programmeren. Voor niet veel geld kunt u alvast een startpagina script in uw bezit hebben. Met een paar makkelijke handelingen heeft u het script aan de praat. Het PHP inlogsysteem van de beheergedeelte is verder veilig in elkaar gezet.

De gebruikersinvoer wordt op geldigheid gecontroleerd door het startpaginascript. Dit is relevant om uw startpagina website tegen kwade intenties te beveiligen. Dit is wel belangrijk aangezien het om een systeem gaat waarop meerdere gebruikers zich kunnen aanmelden. Met een al bestaand script hoeft u niet meer zelf een script te maken. Bent u benieuwd geworden naar een script waar de functionaliteiten reeds in zitten? Bekijk dan Portaalsite beginnen tips eens. U kunt daarmee een flinke hoeveelheid tijd besparen. Met een kant en klaar startpagina script kunt u direct werken aan de content van uw website.

Met een startpagina script zal het beheer van uw website gemakkelijk te doen zijn. U dient het startpaginascript te installeren op uw webhosting pakket. De broncode van het script controleert bij elk websitebezoek welk subdomein wordt opgevraagd. Zo kan het script de juiste pagina inhoud terugsturen naar de browser van de bezoeker.