Uw favoriete websites op een rijtje

Een eigen startpagina website kan in elkaar worden gezet wanneer u het juiste script daarvoor gebruikt. Een link naar een pagina met informatie over het script kunt u vinden op de hierna vermelde website. Uw eigen startpagina website kunt u eenvoudig beheren met het meegeleverde beheerpaneel. Men kan zich aanmelden op uw website met behulp van een aanmeldformulier. Dit account kan worden gebruikt voor het beheren van een eigen startpagina.

Kunt u een dergelijk script wel gebruiken? Op eigen startpagina vindt u voldoende informatie over het PHP script. Op die pagina is tevens een link naar de aanbieder van dit handige PHP script aanwezig. Nadat u het script heeft aangeschaft, kunt u het direct downloaden. Instructies voor bij het gebruik van dit nuttige script kunt u tevens op de website vinden. Er is tevens eenvoudig ondersteuning bij het gebruik van dit script te krijgen. Beheerders kunnen hun eigen startpagina volledig aanpassen.

Een paginabeheerder kan bookmarks plaatsen op zijn eigen startpagina. De kleuren van hun startpagina kunnen ze volledig naar wens inrichten. Er zijn verder inkomsten te genereren met uw eigen website. U kunt de bestanden van het script makkelijk kopiëren naar uw webhosting omgeving. Na het klaarzetten van de bestanden kunt u de installatieprocedure starten. Binnen dat installatieprogramma kunt u de gegevens voor uw eigen website invoeren. Er kan een titel worden ingevuld die past bij de website. Ook de belangrijkste gegevens voor de zoekmachines zijn eenvoudig in te voeren via het installatieproces.

De website biedt de mogelijkheid om makkelijk links te verkopen. Iemand die een link aanmeldt, kan online voor de link betalen. Het script zal een aangemelde link meteen plaatsen op de website. Verschillende bedragen zijn er te rekenen voor een backlink op de voorpagina en een link op een normale startpagina.