Uw favoriete websites online beheren

Een eigen startpagina website kan in elkaar worden gezet wanneer u het juiste script daarvoor gebruikt. In dit artikel kunt u een link naar informatie over dergelijke software vinden. Er zit een beheeromgeving bij het softwarepakket. Daarmee kunt u uw eigen website beheren. Via uw website kunnen beheerders zich aanmelden voor hun eigen gebruikersnaam en wachtwoord. Via een eigen account kunnen paginabeheerders een eigen startpagina beginnen.

Zou u graag een PHP script gebruiken waarmee een startpagina website samengesteld kan worden? Dan kunt u de pagina Uw bookmarks online beheren doornemen. Er is ook een verwijzing naar de website van de ontwikkelaar te vinden op die pagina. Het script is direct aan te schaffen op de website van de aanbieder.

Diverse rubrieken kunnen er aan elke dochterpagina toegevoegd worden waarbij er ook tekst in een rubriek kan worden opgenomen. U kunt in een categorie bijvoorbeeld het meest recente nieuws weergeven. Voegt u een RSS feed toe, dan kunt u daarmee het laatste nieuws weergeven op uw dochterpagina. Er zit geen limiet op het aantal pagina’s dat op uw website kan worden aangemaakt.

Links verkopen via de website gaat uiterst makkelijk. Er zijn verschillende betaalproviders die u kunt ondersteunen met uw website. Een aangemelde link wordt meteen geplaatst na de betaling. U kunt een ander tarief rekenen voor een link op de voorpagina dan een link op een gewone startpagina.