Uw eigen website laten bouwen

Er zullen een aantal zaken nodig zijn voor het maken van uw eigen website. U zult een contract voor webhosting moeten afsluiten. Webhosting wordt in verschillende prijscategorieën aangeboden. Het webhosting pakket hoeft vooral in het begin niet aan de prijzige kant te zijn. Het mooie van webhosting is dat u vrij eenvoudig kunt overstappen op een beter pakket. Iets anders wat belangrijk is, is een eigen domeinnaam. Zonder domeinnaam zou het onprofessioneel overkomen als het om een zakelijke website gaat. Voor een domein zult u in de regel maximaal een tientje per jaar moeten betalen.

Iets dat vaak wordt onderbelicht, is het belang van het content management systeem. Daarom wordt dit onderwerp extra uitgelicht op Professionele CMS website laten maken. Met het CMS pakket is het naast het toevoegen van pagina’s ook mogelijk om producten te verkopen. U kunt het pakket aan zowel Mollie als TargetPay koppelen. Na een succesvolle betaling kunnen downloadbare producten zoals e-books en videotrainingen direct worden gedownload door de klant. Wilt u online geld verdienen, dan biedt het CMS pakket u een goede kans.

Wilt u een website in elkaar zetten? Er zijn voldoende mogelijkheden voor het maken van een website. U kunt de website met behulp van een website builder in elkaar zetten. Maar u kunt ook een website installeren op uw eigen webhosting pakket. De tool die u dan installeert, wordt een content management systeem genoemd.