Uw eigen startpagina website bouwen

Aan de hand van de tips in dit artikel is het makkelijk om uw eigen startpagina website te bouwen. Met behulp van een daarvoor bedoeld PHP script is zo een website in elkaar te zetten. U kunt een script waar de functionaliteit vast inzit, voor weinig geld reeds aanschaffen. De website zal voor een aanzienlijk deel uit links bestaan.

Startpagina’s zijn dan verder uitstekend inzetbaar voor linkbuilding. Er zijn verschillende dochterpagina’s die dikwijls een eigen onderwerp hebben waarop een link kan worden toegevoegd. Over een startpagina script dat modern en betaalbaar is, kunt u lezen op Realiseer uw nieuwe portaalsite. Het installeren is niet lastig.

De installatie zal voor een aanzienlijk gedeelte uit bestanden overzetten en het aanmaken van een database bestaan. Daarna kunt u een installatie script gebruiken voor het creëren van de databasetabellen en het toevoegen van een administrator account. Het beheer van uw website kunt u na de installatie gemakkelijk doen met het door het script aangemaakte beheeraccount.

Iedereen die geïnteresseerd is, kan zich registreren op de startpagina website. Verder mag men bij een nieuwe startpagina bovendien het subdomein van de startpagina kiezen. Er zit geen limiet aan het aantal startpagina’s dat uw website mag bevatten. U hoeft op uw webruimte geen mappen voor de subdomeinen te creëren. Het startpaginascript legt zelf de link tussen startpagina en subdomein. Men kan via de beheergedeelte eenvoudig een dochterpagina updaten. Oude links dienen te worden weggehaald en nieuwe links kunnen worden toegevoegd.

Wilt u geld verdienen met het startpaginascript? Daar zijn diverse mogelijkheden voor. Zo kunt u backlinks met behulp van uw startpagina website verkopen. Iemand die een link aanmeldt kan daarvoor op diverse manieren betalen. Een andere optie is het aanmaken van banners aan uw website. U kunt verder affiliate banners toevoegen of een Google Adsense blokje.