Uw eigen startpagina samenstellen

U kunt met een startpaginascript een speciaal type website bouwen. U kunt slechts een enkel soort website bouwen met een dergelijk script, namelijk uitsluitend een startpagina website. Zo wordt het eenvoudig om diverse dochterpagina’s aan te maken. Via de beheeromgeving kunt u onbeperkt dochterpagina’s aanmaken. Bezoekers kunnen de dochterpagina’s via een eigen subdomein bereiken. Daarbij hoeft u niet elk subdomein apart in de name server aan te maken. Een expert kan u ondersteunen bij het instellen hiervan op uw webruimte.

Meer informatie is te vinden op de pagina . Een startpaginascript is doorgaans niet te prijzig.. Aanmelden voor eigen startpagina maken kan eenvoudig via uw website. Daarna kunnen ze inloggen en hun eigen startpagina maken. Er zal geen limiet op het aantal dochterpagina’s dat de gebruiker kan aanmaken zitten.

U kunt het startpagina script overigens prima inzetten voor het genereren van online inkomen. U genereert deze inkomsten met de verkoop van links. Deze links kan de bezoeker aanmelden en daarbij kan hij direct online betalen. Zelf hoeft u niets te doen voor de plaatsing van die links. De website moet natuurlijk wel goed bezocht worden. Echter wanneer er een link gekocht wordt, controleert het script zelf de betaling en plaatst ook zelf de link.

Er zijn verschillende aspecten die een rol spelen bij het bouwen van een goede startpagina website. Voor de bezoekers zal de website duidelijk en leesbaar moeten zijn. Maar ook de laadtijd van de website mag niet te hoog zijn. Is het mogelijk om HTTPS te gebruiken, doe dit dan. Is de bezoeker van mening dat de website waardevol is? Ook de zoekmachines zullen uw website dan een hogere waardering geven. Met als gevolg een betere positie in de zoekresultaten.

De meeste startpagina’s zijn Nederlandstalig. Startpagina’s zijn nu eenmaal typisch Nederlands. Het zal lastig zijn om in een andere taal een dergelijke website te vinden. Voor het bouwen van een startpagina wordt PHP gebruikt. Er wordt van een database gebruikgemaakt voor het opslaan van de startpagina’s. Binnen een handomdraai is het script op uw webruimte geïnstalleerd. De aanbieder zal in veel gevallen ondersteuning bij het gebruik en de installatie bieden.