Uw eigen startpagina op touw zetten

Is het bezitten van een startpagina website iets wat u graag wilt? Een optie is om zelf een script te bouwen, maar de vraag is of dat de verstandigste keuze is. Het is niet heel lastig wanneer u over de juiste tool, namelijk een startpagina script beschikt. Het gaat om een speciaal CMS script. Het CMS script is aangepast omdat u geen gewone website maakt.

Het script dient op webhosting pakket geïnstalleerd te worden. Na de installatie kunt u startpagina’s met het PHP script aanmaken. Bezoekers kunnen eenvoudig zelf een startpagina beginnen. Met de verkoop van links kunt u extra inkomsten genereren. Heeft u een website waar men graag een link op zou hebben, dan zult u regelmatig inkomsten hebben hiermee.

Het mooie is dat dit proces geheel automatisch verloopt. Het script kan zelf nagaan of de betaling gelukt is. De link wordt direct getoond op het moment dat de betaling is gelukt. Hoeveel een link plaatsing kost, dat kunt u op een simpele manier instellen bij het script. Het bedrag dat u vraagt kan voor een link op de homepage hoger zijn dan voor een link vanaf een gewone dochterpagina. Een link op de homepage wordt vaak als waardevoller beschouwd. Als u benieuwd bent naar nog meer mogelijkheden dan is Eigen startpagina een goed artikel. Vanuit daar kunt u meer informatie vinden over scripts om uw eigen startpagina website te bouwen. Webruimte en een domeinnaam zijn ook nodig om gebruik te kunnen maken van een startpagina script. Zodra u dit ook heeft kan het script worden geïnstalleerd op het webhosting pakket.

Een installatie script zorgt ervoor dat de juiste database tabellen in de database worden aangemaakt. U hoeft dus niet zelf de tabellen aan te maken. Op deze manier is het relatief eenvoudig om het script te installeren. Gebruikers kunnen paginabeheerder worden door een account op uw website aan te maken.