Uw eigen startpagina online zetten

Het zal vaak om een gewone website gaan wanneer iemand een nieuwe website begint. Toch kan het ook een ander type website betreffen. Bijvoorbeeld een startpagina website. Dat kan met een zogeheten startpagina script. Wanneer u niet weet wat dit is, dan moet u denken aan een soort webgids. Meer informatie kunt u op de pagina Eigen startpagina maken vinden. Vaak gaat een dochterpagina over een specifieke onderwerp. Via de rubrieken is de startpagina weer in deelonderwerpen op te splitsen.

Als u een startpaginascript gebruikt kunt u makkelijk aanpassingen aan uw site verrichten. Bezoekers kunnen zich aanmelden als paginabeheerder en hun eigen startpagina beginnen. Op uw website zal hiervoor een eenvoudig in te vullen registratieformulier worden weergegeven. Na het invullen van dit formulier kan de bezoeker inloggen op uw website en een eigen startpagina beginnen.

Iemand kan bij het aanmaken van een startpagina een subdomein kiezen. Is een subdomein bezet, dan zal de startpagina website een melding weergeven. U wordt dan uitgenodigd om een nieuw uniek subdomein te bedenken en in te voeren. U kunt direct na het aanmaken van startpagina links plaatsen. Er kunnen meerdere dochterpagina’s door een beheerder worden aangemaakt. De kleuren van uw website mag u zelf bepalen. Een kleurschema kunt u maken op een aantal websites.

Het hebben van een eigen startpagina website heeft een aantal voordelen boven het maken van startpagina’s bij derden. De startpagina’s op uw website blijven online staan. Bij andere websites kan de beheerder uw startpagina zonder tegenbericht verwijderen. Het betreft een PHP-script. Het draaien van PHP scripts is bij veel webhosting pakketten geen probleem. Het is mogelijk om het startpaginascript in te zetten voor het genereren van online inkomen.