Uw eigen startpagina maken

Een aantal CMS systemen richt zich op het bouwen van een enkel type website. Een voorbeeld van een dergelijk systeem is het startpagina script. Het snel bouwen van een startpagina website is de voornaamste bedoeling van een startpagina script. Wilt u een gewone website maken, dan zal een ander CMS pakket hier meer geschikt voor zijn.

U kunt meerdere startpagina’s op uw website eenvoudig aanmaken met het startpagina script. Een uniek subdomein is te koppelen aan iedere individuele startpagina. Daarbij is het zo geregeld dat u niet elk subdomein in uw DNS server hoeft toe te voegen. Via aanmelden startpagina kunt u meer over een startpagina script lezen. Goed om te weten is dat een dergelijk script meestal betaalbaar is. Het samenstellen van een eigen startpagina website is met een startpagina script heel makkelijk. U krijgt als websitebeheerder de rechten over de volledige website. Via het aanmeldformulier kan een gebruiker zelf een account creëren.. Het beheren van de eigen startpagina’s kan nadat men met het eigen account is ingelogd.

De op de startpagina gebruikte kleuren kunnen door de gebruiker heel eenvoudig worden gewijzigd. Een eigen kleurenschema is in te stellen voor iedere bijzondere dochterpagina. Zo kunnen twee rubrieken op dezelfde startpagina allebei andere kleuren gebruiken. Op deze manier kunt u bijvoorbeeld de aandacht naar een bepaalde rubriek op uw startpagina toe trekken.

U kunt met het script geld verdienen. Het is mogelijk om bezoekers een betaalde link te laten aanmelden. De dochterpagina en rubriek waar hij de link wil toevoegen, kan de aanmelder zelf kiezen in het formulier. Een koppeling met de betaalprovider zorgt ervoor dat u betalingen kunt ontvangen. De link wordt zonder dat er handmatig van uw kant een actie nodig is aan de website toegevoegd. Als iemand een link aanmeldt dan ontvangt u een e-mail met de gegevens omtrent de aangemelde link. Omdat de link door het script al is geplaatst, hoeft u verder geen actie te ondernemen.