Uw eigen marktplaats maken

De topadvertentie biedt mogelijkheden om met een eigen advertentie website geld te verdienen. Uit welke opties men kan kiezen, dat kunt u eenvoudig instellen in de beheeromgeving. Een PHP goed script voor advertentie website maken, daarnaar wordt op Een eigen marktplaats starten verwezen. Houd er wel rekening mee dat het script een database zal gebruiken. Heeft u beheerrechten dan kunt u daarmee ook op dezelfde omgeving inloggen. Het aantal afbeeldingen dat men bij een advertentie kan plaatsen kunt u gemakkelijk zelf instellen. Diverse betaalgateways worden ondersteund. Online vindt u handleidingen voor het instellen van betalingen. Het globale kleurschema van uw website is met dit account bijvoorbeeld te veranderen.

U kunt het zo instellen dat uw eigen marktplaats een platform voor adverteerders wordt, waaraan u geld verdient. Er is een aanmeldformulier op uw website te vinden waarmee men zich kan registreren. Als het formulier correct is ingevuld, krijgt de aanmelder een eigen account. Dit account kan gebruikt worden voor het aanmaken en wijzigen van advertenties. Bezoekers kunnen via een formulier reageren op een geplaatste advertentie. Per rubriek kunnen relevante metagegevens worden ingesteld. Het mooie hierbij is dat u zelf niet hoeft te weten hoe dit precies in zijn werk gaat. De betaalproviders DigiWallet en Mollie zijn zeer eenvoudig te koppelen aan het script. Zo kunt u de betaalprovider kiezen die uw voorkeur heeft.

Zelfs wanneer u helemaal geen kennis van websites bouwen heeft, kunt u waarschijnlijk wel overweg met het marktplaats script. U kunt inloggen met beheerrechten op de beheeromgeving. Het aantal afbeeldingen dat men bij een advertentie kan plaatsen kunt u gemakkelijk zelf instellen. De betaalproviders DigiWallet en Mollie zijn zeer eenvoudig te koppelen aan het script. De betaalprovider die uw voorkeur geniet kunt u dus eenvoudig instellen. De prijs voor het plaatsen van een advertentie kunt u bijvoorbeeld met uw beheeraccount instellen.