Uw eigen advertentie website maken

Met een advertentie website kunt u eenvoudig aan de zogeheten topadvertentie verdienen. Via de beheeromgeving van het script stelt u hiervan de verschillende opties eenvoudig in. Een script waarbij dit goed kan, kunt u via advertentie script vinden. Er moet wel een database op uw webhosting aangemaakt kunnen worden. Heeft u beheerrechten dan kunt u daarmee ook op dezelfde omgeving inloggen. Tijdens de installatie maakt u een beheerdersaccount aan. De betaalproviders DigiWallet en Mollie zijn zeer eenvoudig te koppelen aan het script. De payment service provider die uw voorkeur heeft kunt u zo instellen. Het globale kleurschema van uw website is met dit account bijvoorbeeld te veranderen.

U kunt geld verdienen aan de mensen die een advertentie plaatsen op uw website. Door het simpele aanmeldformulier op uw advertentie website is het aanmelden vrij eenvoudig. Als het formulier correct is ingevuld, krijgt de aanmelder een eigen account. Met dit account kan men in een afzonderlijke omgeving inloggen om advertenties aan te maken en te beheren. Het betalen voor eventuele extra opties die u aanbiedt, verloopt ook via deze omgeving. U kunt per categorie de belangrijkste zoekwoorden invoeren. Dit zijn de zoektermen waarop u gevonden wilt worden. Het script is aan diverse payment services providers te koppelen. Online vindt u handleidingen voor het instellen van betalingen.

Via een formulier die zichtbaar is bij iedere advertentie, kan men eenvoudig een bericht sturen naar een adverteerder. Het is gemakkelijk om naar dit formulier toe te navigeren. Daarbij let het script op of er spam wordt ingevuld. Bezoekers kunnen eventueel een klacht over een adverteerder indienen via een ander eenvoudig op te vragen formulier. Via een druk op de knop kan een adverteerder reageren op een interessant bod. Met een advertentie script kunnen de adverteerders op uw website voor een vast bedrag een bepaald aantal dagen bovenaan staan De opties kunt u in de regel zelf instellen. De plaatsing van banners op uw marktplaats website is een andere mogelijkheid. U kunt bijvoorbeeld AdSense plaatsen op affiliate banners.