Startpaginabeheer

Wellicht heeft u bij een bestaande startpagina website al eens een dochterpagina aangemeld. En heeft u nu behoefte aan een eigen startpagina website. Deze optie is er ook voor u. Ook op het moment dat u niet veel van de techniek weet. U kunt dat doen met behulp van een PHP script. Via de link naar de pagina Eigen startpagina samenstellen komt u aan meer informatie. Een startpagina script is doorgaans in PHP gebouwd. Een startpagina script is in de regel betaalbaar. Het beheer kunt u met zo een script vanuit een beheergedeelte doen.

U kunt gebruikersregistratie open zetten, zodat derden een dochterpagina aan kunnen maken. Door eenvoudigweg een instelling te veranderen zet u het aanmeldformulier open. Het aanmelden van een nieuwe gebruiker kan door een registratieformulier in te vullen. Via het account dat wordt aangemaakt kan iemand inloggen en startpagina’s aanmaken.

Verder is de optie om een betaalde link toe te voegen er. De link wordt meteen na de betaling geplaatst. De noodzaak van een nieuwe startpagina maken is er dan niet meer. De link kan worden toegevoegd aan een startpagina die reeds bestaat of aan de voorpagina van uw website. Er kunnen diverse prijzen hiervoor worden ingesteld. Handig op het moment dat u wel links wilt naar uw website, maar geen zin heeft om uw eigen startpagina op de website van een ander aan te maken.

Ook kunt u op uw dochterpagina andere componenten naast links plaatsen. Ook kunt u een buienradar widget weergeven of het nieuws. Van verschillende websites kunt u het nieuws inladen en in uw eigen layout tonen. Op deze manier kunt u uw startpagina nog wat extra waarde geven. U kunt de diverse dochterpagina’s hun eigen subdomein geven. Met dat subdomein is een dochterpagina snel te bereiken. Een startpagina script kunt u kopen aan de hand van de informatie op de eerder genoemde website.