Startpagina website opzetten informatie

Een eigen startpagina website starten kan aan de hand van de informatie op deze pagina. U kunt met behulp van een startpagina script een dergelijke website bouwen. Een startpagina script is niet duur. Waar het bij een startpagina hoofdzakelijk om gaat, zijn de links naar andere websites.

Dit maakt startpagina’s heel interessant voor off-page SEO. Er zijn verschillende dochterpagina’s die doorgaans een eigen onderwerp hebben waarop een link kan worden toegevoegd. Middels het artikel Maak een nieuwe portaalsite kunt u informatie vinden over een startpagina script dat gemakkelijk is in het gebruik. De handelingen die nodig zijn om het startpaginascript aan de praat te krijgen, worden in de handleiding duidelijk omschreven.

Het overzetten van de bestanden en een database plaatsen beslaan een groot gedeelte van de werkzaamheden rondom de installatie. De database tabellen zullen daarna gecreëerd worden door een afzonderlijk installatie script. Er wordt een beheerdersaccount toegevoegd door het script waarmee u de website kunt beheren.

Iedereen die geïnteresseerd is, kan zich registreren op de startpagina website. Men mag bij het toevoegen van een startpagina opgeven op welk subdomein de startpagina moet komen te staan. Het aantal dochterpagina’s dat zo kan worden samengesteld is onbeperkt. U hoeft geen mappen aan te maken voor de subdomeinen. De koppeling tussen de dochterpagina en het opgevraagde subdomein legt het startpagina script zelf. Met behulp van het beheeromgeving past men een dochterpagina zeer simpel aan. Soms moet een dode link worden verwijderd. Er kunnen nieuwe links bij komen.

U kunt met het startpaginascript eenvoudig extra inkomen genereren. Daar zijn diverse opties voor. Met het startpagina script kunt u bijvoorbeeld links verkopen. Er worden daarvoor verschillende betaalmethoden ondersteund door het startpagina script. Het toevoegen van banners is een andere optie. Het plaatsen van een nieuwe banner is behoorlijk simpel.