Startpagina beheer

Wellicht heeft u bij een bestaande startpagina website al eens een dochterpagina aangemeld. En heeft u nu behoefte aan een eigen startpagina website. Natuurlijk is die mogelijkheid er. Ook voor mensen zonder kennis van websites maken is dit mogelijk. Dat is eenvoudig te realiseren via een PHP CMS script. Via de pagina Eigen startpagina maken leest u daar meer over. Wat u nodig heeft is een startpagina script. Een startpagina script is in de regel betaalbaar. Met behulp van een bijzonder beheergedeelte op uw website past u de site eenvoudig aan.

U kunt gebruikersregistratie open zetten, zodat derden een dochterpagina aan kunnen maken. De optie voor bezoekers om zich aan te melden kunt u op elk tijdstip aan en uit zetten. Het aanmelden van een nieuwe gebruiker kan door een registratieformulier in te vullen. Een gebruiker kan met zijn eigen account heel makkelijk zijn startpagina’s beheren.

Wilt iemand een betaalde link plaatsen, dan is dat mogelijk. Plaatsing wordt direct na de betaling gedaan. Zelf hoeft men dan geen dochterpagina meer te bouwen. Een link kan zowel op de homepage op het moment dat op een reguliere dochterpagina worden aangemeld. U kunt op het moment dat beheerder verschillende tarieven hanteren hiervoor. Handig indien u wel links wilt naar uw website, maar geen zin heeft om uw eigen startpagina op de website van een ander aan te maken.

Het is mogelijk om verschillende andere componenten toe te voegen aan uw dochterpagina. Een optie is bijvoorbeeld het inlezen en weergeven van het meest recente nieuws. U kunt informatieve teksten plaatsen op uw startpagina op het moment dat u dat wilt. Zo voegt u op diverse wijzen weer extra waarde toe aan uw startpagina. Iedere dochterpagina kan worden gekoppeld aan een eigen subdomein. Met dat subdomein is een dochterpagina snel te bereiken. Bezoek snel de link die eerder in dit artikel is genoemd om zelf een startpaginascript aan te schaffen.