Start uw eigen marktplaats

Zou u graag uw eigen advertentie website hebben? Dit ligt verder binnen uw mogelijkheden op het moment dat u geen verstand van de techniek heeft. Met behulp van een advertentie script is het verder zonder technische kennis te doen. Er zal dan een werkende en eenvoudig te veranderen advertentie website tot uw beschikking komen. Een adverteerder kan gemakkelijk een nieuwe advertentie toevoegen op uw advertentie website. Via een reactieformulier kan er gemakkelijk een reactie op een advertentie worden verstuurd naar een adverteerder. Reageren op een advertentie kan men gemakkelijk middels een reactieformulier doen.

Een uitstekend marktplaats PHP script is via het artikel advertentie website maken te vinden. Bij het toevoegen van een advertentie op uw marktplaats website kunt u diverse extra opties aanbieden, waarvoor u de adverteerder kunt laten betalen. Daarbij is het mogelijk om aan het toevoegen van een advertentie in bepaalde categorieën een prijs te koppelen. U kunt met uw advertentie website diverse betaalmethoden ondersteunen. Bij een advertentie wordt steeds een formulier weergegegeven waarmee de bezoeker op een advertentie kan reageren.

Het plaatsen van banners is daarbij een fluitje van een cent. U kunt zichzelf aanmelden bij een PPC netwerk. U kunt er bovendien voor kiezen om affiliate banners te plaatsen. Banners kunnen worden afgewisseld als u dat wilt.

Daarbij zoekmachineoptimalisatie is een relevant onderdeel van het marktplaats script. Gedurende de installatie kunt u de meta keywords en de meta description invullen. Op een later moment deze gegevens weer veranderen is zeer eenvoudig. De zoekwoorden en de beschrijving zijn bovendien per afzonderlijke rubriek op uw advertentie website in te vullen. De 4 advertenties die u als laatst heeft bekeken, zijn in een “Laatst bekeken” blokje te zien.