Site bouwen tool

Voor het maken van een eigen website is het slim een beheertool te gebruiken. Men spreekt dikwijls van een CMS systeem. Meer over een voortreffelijke website beheer tool vindt u op Uw site bouwen met een CMS pakket. Het CMS pakket is na de koop meteen te installeren.

Het installatie script zal worden aangeroepen bij uw eerste bezoek aan uw website direct na het overzetten van de bestanden. Tijdens de installatie kunt u de algemene gegevens van uw zakelijke website voor de zoekmachines instellen. Er wordt u daarnaast gevraagd de inloggegevens voor uw beheerdersaccount in te voeren. Met behulp van dit account kunt u gemakkelijk wijzigingen aan uw website aanbrengen.

Aanbevelingen van klanten op uw website kunnen een positief effect voor uw onderneming teweegbrengen. Dit is gemakkelijk te realiseren middels het CMS systeem. In een aanbeveling staat een positief verhaal van een klant over uw bedrijf. Een afzonderlijk scherm is te raadplegen voor banner banner. Banners op uw website zijn zo in te stellen dat deze elkaar afwisselen.

Er zijn mogelijkheden om met behulp van uw zakelijke website te verkopen met het CMS pakket. Het hele proces inclusief de betaling kan online verlopen als u dat wilt. Gaat het om downloadbare producten, dan worden deze automatisch naar de klant verstuurd. Er is geen handmatige actie van uw kant vereist. Daarbij middels de e-mail ontvangt de klant eventueel een download link naar digitale producten. Middels het beheeromgeving kunt u delen van de tekst van deze e-mail naar eigen wens aanpassen. Dit geldt bovendien voor veel andere teksten en meldingen op uw website en in e-mails. Het is mogelijk om het CMS systeem eerst te zien voordat u het koopt.