Site beheer tools

Het is mogelijk om een eigen website op diverse manieren zakelijk in te zetten. In eerste instantie is het met een eigen website mogelijk om advertentieruimte te verhuren aan derden. Maar u kunt verder geld verdienen aan de verkoop van uw eigen producten. Bovendien is het geen enkel probleem om de betaling direct met behulp van uw website te laten verlopen.

Met een CMS pakket wordt het bouwproces sterk vereenvoudigd. Over CMS software kunt u meer lezen op de pagina CMS systeem, wat is het?. Een eigen website maken kan met een CMS pakket op een toegankelijke manier. Er worden een aantal layouts meegeleverd die u kunt gebruiken voor uw site. Iemand inhuren voor het maken van een ontwerp is zo niet nodig.

U zult niet veel hebben aan een website die slecht vindbaar is. Het CMS systeem faciliteert u in het op de juiste manier doorgeven van de metagegevens aan de zoekmachines. Het CMS systeem maakt het gemakkelijk om een nieuw formulier op de website te plaatsen. Middels een kleurkiezer kunt u de gewenste kleuren voor uw website kiezen.

Via de beheergedeelte plaatst u enorm simpel een afbeelding op uw website. Te denken valt aan het logo van een klant of een banner. Is een afbeelding te groot dan kan het CMS systeem de afbeelding zodanig verkleinen dat deze wel de juiste afmetingen krijgt. Zo ziet uw website er altijd prima uit. De beheeromgeving is te bereiken door met uw beheeraccount in te loggen. Dit beheeraccount wordt tijdens de installatie van het CMS systeem aangemaakt. Zonder verstand van de techniek is op deze manier alsnog vrij eenvoudig een website in elkaar te zetten.