Simpel uw bookmarks online op een rijtje

Een eigen startpagina website kan in elkaar worden gezet wanneer u het juiste script daarvoor gebruikt. Verder in dit artikel is een link te vinden naar een pagina waarop meer informatie over deze tool staat. Met de bijgeleverde beheeromgeving kunt u makkelijk uw eigen startpagina website in elkaar zetten. Er kan een registratieformulier op uw website worden gebruikt voor het aanmelden van een eigen startpagina. Via een eigen account kunnen paginabeheerders een eigen startpagina beginnen.

Wilt u meer over het script weten waarmee dat te realiseren is? Op eigen startpagina vindt u voldoende informatie over het PHP script. U treft daar ook een link aan naar de aanbieder van dit zeer eenvoudig te gebruiken script. Deze simpel te gebruiken tool om uw eigen website in te richten, is daar ook te downloaden. Er is tevens een gedeelte met uitleg over de werking van het script op de website aanwezig. Ook kunt u support krijgen voor bij het gebruiken van dit PHP script. Een beheerder kan de eigen startpagina helemaal naar smaak wijzigen.

Een beheerder kan diverse rubrieken aanmaken op zijn eigen startpagina, waarbinnen de links kunnen worden geplaatst. De paginabeheerder kan de dochterpagina helemaal naar zijn eigen smaak inrichten. Er zijn verder inkomsten te genereren met uw eigen website. De bestanden zijn eenvoudig naar het hosting pakket over te zetten. Het installatieproces kan direct na het overzetten van de files geactiveerd worden. Binnen dat installatieprogramma kunt u de gegevens voor uw eigen website invoeren. Tijdens de installatie is het bijvoorbeeld mogelijk een bijbehorende titel voor uw website in te vullen. U kunt gedurende de installatie tevens de voor de zoekmachine benodigde gegevens invullen.

De website biedt de mogelijkheid om makkelijk links te verkopen. De betaling voor een nieuwe backlink verloopt direct via uw eigen site. Een aangemelde link wordt meteen geplaatst na de betaling. Voor een link op de homepagina kunt u een ander bedrag rekenen dan een link op een gewone pagina.