Realiseer uw eigen portaalsite

Dit artikel bevat informatie omtrent een eigen startpagina website beginnen. U kunt middels een startpagina script een dergelijke website bouwen. Een dergelijk script is voor weinig geld reeds aan te schaffen. De website zal voor een aanzienlijk deel uit links bestaan.

Voor linkbuilding kunnen startpagina’s dan tevens prima worden ingezet. De optie om de link op een pagina over hetzelfde thema te plaatsen, is er meestal. De pagina Startpagina script bevat meer informatie rondom het bouwen van een startpagina website met een PHP script. De handelingen die nodig zijn om het startpaginascript aan de praat te krijgen, worden in de handleiding duidelijk omschreven.

Het overzetten van de bestanden en een database plaatsen beslaan een groot gedeelte van de werkzaamheden rondom de installatie. Daarna kunt u een installatie script gebruiken voor het creëren van de databasetabellen en het aanmaken van een administrator account. Na de installatie is er een beheerdersaccount gecreëerd waarmee u de website kunt beheren.

Een bezoeker kan zich aanmelden met behulp van uw website en vervolgens gemakkelijk een eigen startpagina maken. Men mag bij het toevoegen van een startpagina opgeven op welk subdomein de startpagina moet komen te staan. Het aantal startpagina’s dat zo kan worden aangemaakt, heeft geen maximum. U hoeft geen mappen aan te maken voor de subdomeinen. Het script koppelt automatisch het juiste subdomein aan de juiste pagina. Het script maakt het enorm makkelijk om een dochterpagina aan te passen. Er verdwijnen links en er komen nieuwe links bij.

Inkomsten genereren is met het startpagina script uitstekend te doen. Het generen van inkomsten kan met het script op een aantal manieren. U kunt in eerste instantie links verkopen op uw website. Bezoekers kunnen op verschillende manieren betalen voor een link. Daarnaast zijn banners op een gemakkelijke verstandige te aanmaken op uw website. Het toevoegen van een Google Adsense blokje is enorm eenvoudig.