Realiseer snel een moderne startpagina website

U kunt een PHP script dat bedoeld is voor het maken van een startpagina website, ook eenvoudig inzetten voor het maken van een affiliate website. Er zit niet veel verschil tussen het plaatsen van een reguliere link en het plaatsen van een affiliate link. Gebruikt u een script, dan hoeft u zelf niets meer te bouwen in PHP voor het onderhouden van uw website. U kunt daarnaast foto’s plaatsen waarbij het zelfs mogelijk is de afbeelding van een externe URL op te halen. De benodigde functies zullen doorgaans al onderdeel zijn van een kant en klaar PHP script. Tevens kunt u vrij gemakkelijk support krijgen bij de installatie van het PHP script. Het installeren kan door de ontwikkelaar worden gedaan op uw eigen hosting. De nieuwe site kan binnen een paar uur al online zijn, als u dat wilt.

Zou u graag een startpagina website in elkaar zetten? Om u daarbij te ondersteunen bestaat er een heel handig PHP script. Het script wordt met handleiding geleverd. U kunt tevens vragen aan de ontwikkelaar over het script stellen. U kunt hosting erbij kopen als u dat wilt. Ziet u dit wel zitten? Lees dan snel verder. Het is niet nodig om afzonderlijke mappen voor de dochterpagina’s aan te maken op uw webhosting. Wanneer er een bezoeker komt, zorgt het script ervoor dat de juiste dochterpagina wordt getoond. Er is recent een script ontwikkeld waarmee het maken van een startpagina site heel makkelijk kan. Bent u benieuwd geworden, kijk dan snel op startpagina script. Het script is ontwikkeld met PHP. PHP wordt door de meeste hostingproviders ondersteund.

Per individuele dochterpagina kunnen de meta keywords worden ingesteld. In de regel zal er per thema een afzonderlijke startpagina op de website worden samengesteld. Zo kunt u links plaatsen die over hetzelfde onderwerp gaan. Dit komt de ranking van de websites ten goede.

Het is mogelijk om links aan derden te verkopen. Dat kan vrij eenvoudig met het betreffende script. Voor een homepage link kan een ander bedrag worden gevraagd dan een gewone link. Met behulp van het script bouwt u eenvoudig een online inkomen op. Een link wordt automatisch geplaatst als de aanmelder heeft betaald.