Realiseer professioneel een nieuwe portaal website

Een startpagina website kan met een daarvoor bedoeld PHP script worden gerealiseerd. Voor de startpagina’s die onderdeel van uw website worden, hoeft u geen folders op uw webhosting pakket aan te maken. De content van de verschillende startpagina’s wordt bewaard in een centrale database. Een centraal blok code zorgt voor het inlezen van de juiste pagina content en voor het versturen van de content naar de browser.

Zou u graag zelf aan de slag willen met een startpagina website die op bovenstaande efficiënte wijze te werk gaat? Gebruik de links op de pagina Realiseer eenvoudig een nieuwe portaal site om naar de website van de aanbieder te navigeren. Op verschillende manieren is voor de aanschaf van het PHP script te betalen. Er wordt een separate e-mail gestuurd met de download link. Later kunt u via de link in de e-mail opnieuw het script downloaden mocht dat nodig zijn.

Wanneer u een nieuwe startpagina aanmaakt, kunt u kiezen of deze uit drie of vier kolommen moet bestaan. Voor iedere pagina heeft u de mogelijkheid om dat afzonderlijk in te stellen. Vervolgens plaatst u binnen deze kolommen de linkcategorieën. Zowel widgets als links zijn in een categorie te plaatsen.