Realiseer makkelijk een moderne portaalwebsite

Een startpagina maken is heel handig als u meer links wilt naar uw website. Een pluspunt van zulke sites is dat links per categorie kunnen worden ingedeeld. Per startpagina kunnen de belangrijkste zoektermen worden ingevoerd. Zo weet de zoekmachine welke zoektermen bij de dochterpagina en het onderwerp horen.

Het plaatsen van links kan gratis op een groot aantal Nederlandstalige startpagina websites. Het samenstellen van een eigen startpagina kan op een groot aantal van dit soort sites zonder extra kosten. Men zal soms controleren of u zich aan de voorwaarden van de startpagina website houdt.

Ook wanneer u goed intenties heeft kan het zijn dat u de voorwaarden over het hoofd ziet en uw dochterpagina wordt verwijderd. U vermijdt dit soort situaties met een eigen startpagina website, waarover u op Eigen startpagina maken meer kunt lezen. Een startpagina website kan relatief eenvoudig met behulp van een PHP script worden opgezet. U hoeft dan geen rekening met de voorwaarden van anderen te houden. Met een eigen site kunt u zelf een leuk zakcentje verdienen. Het is namelijk naast het aanmaken van een gratis dochterpagina mogelijk om links te verkopen. Betalen voor een link, daar zal menig bezoeker voor kiezen om tijd te besparen. Met name SEO bedrijven hebben vaak een budget voor aanmelding van zulke links. U kunt dus ook nog eens leuk geld aan een startpagina website verdienen.