Realiseer makkelijk een moderne portaal website

Stelt u een eigen startpagina website samen, dan kunt u eenvoudig backlinks verkopen. De link zal direct na de online betaling worden geplaatst. Tevens bestaat er de mogelijkheid om een link terug te laten plaatsen door de aanmelder.

Extra inkomen kan met behulp van affiliate banners worden verdiend. U kunt ook links verkopen en daarmee inkomsten genereren. U kunt online voor de backlink betalen.

Zelf een startpagina website in elkaar zetten is een andere mogelijkheid. Hoe u dat met een PHP script kunt realiseren, kunt u vinden op eigen startpagina. Het startpaginascript kan op de website van de aanbieder worden aangeschaft. Na de betaling komt u direct op een downloadpagina terecht waar het script te downloaden is.

Links verkopen kan met een eigen startpagina website. De link zal meteen toegevoegd worden aan de website na een succesvolle betaling. Er wordt automatisch gecontroleerd of de betaling is gelukt.

Het is niet zo moeilijk om het script te installeren. Met door uzelf gekozen login gegevens kunt u op een later tijdstip altijd inloggen op de website en de volledige site beheren. Op diverse wijzen kunt u zorgen voor een hogere positie in Google. Wat in ieder geval werkt, is het bouwen van links naar uw website. Een backlink kan als een aanbeveling beschouwd worden. Bij het positioneren van de website in de zoekresultaten wordt zowel het aantal links als de kwaliteit van die links in overweging genomen.