Realiseer gemakkelijk een eigen portaalsite

Er zijn verschillende manieren om uw website hoger in de zoekresultaten van Google te krijgen. U kunt daarbij doen aan zogeheten linkbuilding, dat is het bouwen van links naar uw site. Elke link kan worden gezien als een stem voor uw site. Daarmee stemt u eigenlijk uw website omhoog.

U kunt met affiliate banners extra inkomen verdienen waarbij de banners op strategische posities kunnen worden geplaatst. U kunt ook links verkopen en daarmee inkomsten genereren. Daarbij betaalt de aanmelder online voor de backlink.

U krijgt met het script een beheerpaneel waarmee de website eenvoudig aan te passen is. U kunt via het beheerpaneel heel gemakkelijk wijzigingen aanbrengen in de kleurstelling van uw website. Tevens kunt u met het beheerpaneel banners plaatsen op de website. Op marktplaats script kopen staat veel informatie over het realiseren van een startpagina website met behulp van een daarvoor bedoeld PHP script.

Links verkopen kan met een eigen startpagina website. De link zal direct na de online betaling worden geplaatst. Ook kan de website eigenaar betalen met een retourlink.

Zelfs iemand zonder verstand van zaken kan het installatieproces eenvoudig doorlopen. Met door uzelf gekozen login gegevens kunt u op een later tijdstip altijd inloggen op de website en de volledige site beheren. Op diverse wijzen kunt u zorgen voor een hogere positie in Google. Wat in ieder geval werkt, is het bouwen van links naar uw website. Elke link kan worden gezien als een stem voor uw site. Bij iedere link die de zoekmachine tegenkomt, zal er een betere waardering gegeven worden.