Realiseer een nieuwe portaalsite

Aan de hand van de tips in dit artikel is het gemakkelijk om uw eigen startpagina website te bouwen. Via een daarvoor bedoeld PHP script is zo een website in elkaar te zetten. Voor niet veel geld kunt u vast een startpagina script in uw bezit hebben. Er zullen een hoop links op een dergelijke website te vinden zijn.

Startpagina’s zijn dan bovendien goed inzetbaar voor linkbuilding. De mogelijkheid om de link op een pagina over hetzelfde thema te plaatsen, is er meestal. U kunt over een script waarmee dit te realiseren is, meer lezen op Een eigen portaalsite maken. Het zal niet lastig zijn om het startpaginascript te installeren.

De belangrijkste handelingen van de installatie zijn het kopiëren van de bronbestanden en het toevoegen van de database. Er is een afzonderlijk PHP script meegeleverd dat daarna de databasetabellen voor u aanmaakt en een beheerdersaccount voor u creëert. Er wordt een beheerdersaccount toegevoegd door het script waarmee u de website kunt beheren.

Een account voor een eigen startpagina maken is door iedereen met behulp van het registratieformulier aan te vragen. Hierbij mag men daarbij een subdomein kiezen. Verder is er geen maximum op het aantal startpagina’s dat kan worden gemaakt. Het is niet noodzakelijk om voor de subdomeinen afzonderlijke mappen aan te maken op uw webruimte. Het startpaginascript legt zelf de link tussen startpagina en subdomein. Een dochterpagina up-to-date maken kan erg eenvoudig met behulp van het beheerpaneel. Men kan oude links verwijderen en nieuwe links aan een dochterpagina toevoegen.

U krijgt met het script de mogelijkheid om geld te verdienen. Het generen van inkomsten kan met het script op een aantal manieren. U kunt in eerste instantie links verkopen op uw website. Er kan op verschillende manieren worden betaald voor een link. Ook plaatst u heel simpel banners op uw site. Een nieuwe banner toevoegen is behoorlijk makkelijk te doen.