Professioneel een uitgebreide startpagina site beheren

Links verkopen kan met een eigen startpagina website. De link zal meteen toegevoegd worden aan de website na een succesvolle betaling. Tevens bestaat er de mogelijkheid om een link terug te laten plaatsen door de aanmelder.

De affiliate banners geven u een mogelijkheid om met behulp van uw startpagina website inkomsten te genereren. Een andere manier van extra inkomsten genereren is met de verkoop van backlinks te realiseren. U kunt online voor de backlink betalen.

Ook kunt u zelf een startpagina website in elkaar zetten. Hoe u dat met een PHP script kunt realiseren, kunt u vinden op eigen marktplaats beginnen. Het startpaginascript kan op de website van de aanbieder worden aangeschaft. Heeft u betaald voor het script, dan kan het vanaf de site van de aanbieder gedownload worden.

Er worden statistieken bijgehouden: van iedere link is het aantal kliks bekend. U kunt per website dus zien hoe goed deze wordt bezocht. U kunt backlinks op strategisch goede posities plaatsen.

Zelfs iemand zonder verstand van zaken kan het installatieproces eenvoudig doorlopen. Met door uzelf gekozen login gegevens kunt u op een later tijdstip altijd inloggen op de website en de volledige site beheren. Een manier om uw website omhoog te stemmen is de inzet van startpagina websites. U kan verschillende dochterpagina’s aan een startpagina website toevoegen. Verschillende rubrieken zijn aan een startpagina toe te voegen. Daarbij bevat elke rubriek links omtrent een deelthema. Er is een groot aantal Nederlandstalige sites waarop u zonder extra kosten een eigen startpagina mag samenstellen.