Portaalsite maken tips

Een startpagina website bestaat uit een aantal dochterpagina’s. Door de afzonderlijke subdomeinen kan een bezoeker snel naar een specifieke startpagina navigeren. Het startpagina script zorgt ervoor dat de aanvraag wordt verbonden aan de juiste startpagina. Zo krijgt de bezoeker de dochterpagina te zien die is gekoppeld aan het subdomein. U hoeft niet zelf een startpagina script te maken indien u een script aanschaft. U kunt een script waar de functionaliteit alvast inzit, voor nauwelijks geld reeds aanschaffen. Het systeem installeren is niet moeilijk. Het PHP inlogsysteem van de beheerpaneel is ook veilig in elkaar gezet.

Het startpaginascript is zo opgezet dat gebruikersinvoer wordt gecontroleerd. Dit is relevant om uw startpagina website tegen kwade bedoelingen te beveiligen. Dit is wel belangrijk aangezien het om een systeem gaat waarop meerdere gebruikers zich kunnen aanmelden. Er zijn genoeg scripts te aan te schaffen waardoor u niet meer zelf PHP code hoeft te schrijven. Het artikel Het beginnen van je nieuwe portaalsite kunt u lezen wanneer u wel nieuwsgierig bent naar zo een script. Zo een script bevat de functionaliteiten die cruciaal zijn voor een eigen startpagina website. Met een kant en klaar startpagina script kunt u direct werken aan de inhoud van uw website.

Het toevoegen van een nieuwsblokje is makkelijk te doen. En het is mogelijk om informatieve teksten te plaatsen. De widgets maken het mogelijk om snel een nieuwsblokje toe te voegen op een dochterpagina. Met het startpagina script is het tevens mogelijk om informatieve teksten aan uw startpagina’s toe te voegen. Wilt u banners aan uw website toevoegen, dan is dat geen probleem.