Ontwikkel uw nieuwe portaalsite

Bent u zich aan het oriënteren op de opties die u heeft voor een eigen startpagina website beginnen? Op deze pagina leest u daar meer over. Maar alleen een idee is niet voldoende. Bent u van plan alles zelf te programmeren? Dan kunt u er nog best een tijdje mee bezig zijn. Daarom is het interessant eens naar de andere mogelijkheden te kijken.

Het beheer wordt door het startpagina script gemakkelijk gemaakt. U dient het startpaginascript te installeren op uw webhosting. Van elk bezoek wordt achterhaald om welk subdomein het gaat dat wordt aangesproken. Zo kan het script de juiste pagina inhoud terugsturen naar de browser van de bezoeker. Zo zal de browser de correcte startpagina tonen aan de bezoeker.

U hoeft zelf geen startpagina script meer te programmeren als u een bestaand script aanschaft. Middels Eigen startpagina kunt u lezen over een reeds bestaand script startpagina script. Indien u een kant en klaar script koopt, bent u direct in het bezit van de nodige functies. U kunt direct beginnen met content op de website plaatsen.

Het script zorgt ervoor dat het beheer enorm gemakkelijk is. U dient het startpaginascript te plaatsen op uw webhosting pakket. De broncode van het script controleert bij een websitebezoek welk subdomein wordt aangeroepen. De PHP code zorgt ervoor dat de overeenkomstige inhoud naar de browser van de bezoeker wordt teruggestuurd.