Ontwikkel uw eigen portaalsite

Ook krijgt iedere startpagina een eigen subdomein toegewezen. De bezoeker kan een specifieke startpagina op deze verstandige makkelijk opvragen. De aanvraag koppelen met de correcte dochterpagina, dat doet het startpagina script voor u. De bezoeker krijgt zo de correcte dochterpagina te zien. Koopt u een kant en klaar startpagina script, dan hoeft u zelf niet meer te programmeren. Een kant en klaar startpaginascript is betaalbaar te verkrijgen. Het kost niet veel moeite om het startpaginascript aan de praat te krijgen. Het startpaginascript is daarnaast van een veilig PHP inlogsysteem voorzien.

Men heeft rekening met de beveiliging gehouden bij het maken van het startpaginascript. Dit voorkomt voor een groot deel dat men moedwillig schade aan uw startpagina website kan doen. Voldoende beveiliging is doorslaggevend voor uw startpagina website. Een startpagina website is goed te bouwen. Lees de pagina Bouw je moderne startpagina website door in het geval dat u meer wilt weten. Op een startpagina website bevinden zich een aantal dochterpagina’s, doorgaans met een eigen thema. De categorieën kunnen worden gebruikt om het onderwerp weer in deelonderwerpen uit te splitsen.

Het toevoegen van een nieuwsblokje is simpel te doen. U kunt rubrieken ook voorzien van stukjes informatieve tekst. De widgets maken het mogelijk om snel een nieuwsblokje toe te voegen op een dochterpagina. Het toevoegen van informatieve stukken tekst op uw dochterpagina’s is een andere optie van het startpagina script. Verder is een weerkaartje eenvoudig toe te voegen.