Ontwikkel snel een nieuwe portaalsite

Een startpagina website kan met een daarvoor bedoeld PHP script worden gerealiseerd. Het voordeel van zo een script is dat er geen aparte mappen voor de losse startpagina’s gemaakt hoeven te worden. Het script zal van een database gebruikmaken waarin de content van alle afzonderlijke startpagina’s zal worden opgeslagen. Centrale code bekijkt welk deel van de website wordt opgevraagd en zorgt ervoor dat de juiste content naar de browser van de bezoeker wordt gestuurd.

Een script waarbij het op de bovenstaande manier werkt is online aan te schaffen. Gebruik de links op de pagina Professioneel een moderne startpagina site vormgeven om naar de website van de aanbieder te navigeren. Op verschillende manieren is voor de aanschaf van het PHP script te betalen. Er wordt een separate e-mail gestuurd met de download link. Later kunt u via de link in de e-mail opnieuw het script downloaden mocht dat nodig zijn.

Wanneer u een nieuwe startpagina aanmaakt, kunt u kiezen of deze uit drie of vier kolommen moet bestaan. Het aantal kolommen kan per afzonderlijke startpagina verschillen. De categorieën van uw pagina kunnen binnen deze kolommen geplaatst worden. Vervolgens kunt u binnen deze rubrieken content plaatsen.