Ontwikkel snel een eigen startpagina website

Wilt u een startpagina website bouwen? Ook u kunt dit met de juiste tools zonder al te veel technische kennis doen. Zo is er een handig script waarmee het vrij makkelijk te doen is. Lees snel verder wanneer u daar meer over zou willen weten.

Het artikel Ontwikkel makkelijk een moderne portaal site spreekt over een dergelijk script. U kunt vanuit de ontwikkelaar ondersteuning krijgen. De handleiding van het script vindt u op de site van de ontwikkelaar. Het script kan zonder verdere kosten op uw hosting worden geïnstalleerd door de ontwikkelaar. Ook biedt de aanbieder hosting aan, die u samen met het script voordelig kunt aanschaffen.

U heeft de mogelijkheid om per dochterpagina de belangrijkste zoekwoorden op te geven. Over het algemeen zal men op een startpagina website een dochterpagina per onderwerp aanmaken. Zo kunt u links plaatsen die over hetzelfde onderwerp gaan. Dit is goed voor de positie in de zoekresultaten van de zoekmachines.

Met de beheeromgeving kunt u vrij eenvoudig een nieuwe startpagina samenstellen. Het aanmaken van directories voor de verschillende dochterpagina’s is niet nodig. Elk bezoek wordt door een centraal stukje code afgehandeld. Het centrale blok code zal de juiste pagina gegevens uit de database ophalen. U kunt met het PHP script ook de voorpagina van uw startpagina website aanpassen. Bij het aanmaken van een nieuwe startpagina kan de beheerder kiezen uit hoeveel kolommen deze moet bestaan. Met de muis kunt u rubrieken naar hun gewenste positie slepen.

Wellicht zou u ook graag een aantal startpagina links verkopen. Met het PHP script is dat niet moeilijk. Daarbij is een link vanuit de homepage vaak waardevoller en kunt u voor dit type link een hoger bedrag instellen. Een online inkomen opbouwen is via het script redelijk eenvoudig te doen. Voor het toevoegen van een aangemelde link hoeft u geen handmatige acties uit te voeren.