Ontwikkel makkelijk een nieuwe portaal website

Ook zonder eigen product is online geld verdienen mogelijk. Men betaalt een vergoeding aan u op het moment dat u een product verkoopt. Men spreekt ook wel van affiliate marketing. Een startpagina website kan daarvoor worden gebruikt. Lees verder als u daar graag meer over weet.

Op een aantal websites is te lezen hoe u dat moet aanpakken. De pagina Startpagina script vertelt u bijvoorbeeld meer over een eigen startpagina website. Gemakkelijk een startpagina website samenstellen kan bijvoorbeeld met een speciaal daarvoor bedoeld PHP script. U hoeft dan zelf geen PHP script meer te schrijven. Er is vaak een afzonderlijk installatiescript meegeleverd die u ondersteunt bij het installeren van de startpagina website.

Zou u graag een website rondom affiliate marketing opbouwen? Het is niet alleen mogelijk om inkomsten te generen met affiliate marketing. U kunt ook links op uw site verkopen. Als websitebeheerder kunt de prijs van een link heel gemakkelijk instellen. Als het aanmeldformulier voor een link is ingevuld kan de bezoeker voor de plaatsing van de link betalen. Als de betaling goed is gegaan wordt de link meteen geplaatst. Het is niet nodig dat u zelf de link plaatst.

Affiliate banners op uw website kunnen worden geroteerd. U kunt verschillende banners toewijzen aan een bepaalde plek op uw website. Wilt u eigen banners toevoegen, dan is dat geen enkel probleem. Of een banner van het platform Google Adsense weergeven. Het is ook mogelijk om een nieuwsfeed op uw verschillende dochterpagina’s te plaatsen.

Overweegt u een kant en klaar PHP script aan te schaffen om uw startpagina website mee te maken? Het script wordt geleverd met een beheeromgeving waarmee u allerlei zaken eenvoudig aanpast. U kunt de inloggegevens voor het beheer zelf kiezen. Dit doet u tijdens het installeren.

De mogelijkheid om een eigen startpagina samen te stellen kunt u heel eenvoudig aan uw bezoekers aanbieden. In dat geval kan er aan de voorkant van uw website een aanmeldformulier worden opgevraagd. Het inloggen verloopt via een PHP inlogsysteem. Na het inloggen kan men een eigen startpagina aanmaken en beheren.