Ontwikkel eenvoudig een eigen startpagina website

Het is mogelijk om op diverse manieren een online inkomen op te zetten. U kunt een inkomen via internet realiseren wanneer u zelf een website hebt. Daarbij zult u wel voldoende bezoekers op uw site moeten hebben. Het helpt om daarbij op de eerste pagina van Google vermeld te worden. Het is daarbij relevant om voldoende backlinks naar uw website te hebben. Een manier om backlinks te scoren is het aanmaken van een eigen startpagina.

Een hogere positie in Google kan met behulp van backlinks worden behaald. U kunt in het artikel eigen startpagina samenstellen meer lezen over een startpagina script waarmee u een dergelijke website kunt opzetten. Via de link in dat artikel kunt u het betreffende script downloaden.

Het is mogelijk om links aan uw bezoekers te verkopen. Voor een backlink op een voorpagina kunt u een ander bedrag vragen dan voor een link op een gewone startpagina.

Er worden meerdere betaalgateways ondersteund. Zo is er van de betaalgateway Mollie gebruik te maken.

Binnen een globaal overzicht worden alle startpagina’s weergegeven. Daarmee kan de bezoeker snel naar een bepaalde startpagina surfen. Links op een dochterpagina gaan alleen over een specifiek thema. De positie van websites in de zoekmachines wordt daardoor hoger. Hierdoor zal uw website meer bezoekers krijgen en wordt er meer omzet met uw website gegenereerd.

Reguliere backlinks worden dan met affiliate links afgewisseld. De voorpagina van een website kan dan op dezelfde manier als een gewone startpagina behandeld worden. Veel klanten hebben het script al aangeschaft. Het gaat eigenlijk om een catalogus waarbinnen een groot aantal websites vermeld staan.

Op de startpagina website is een overzicht aanwezig van alle startpagina’s. U kunt via dit overzicht snel naar een specifieke dochterpagina surfen. Op die dochterpagina staan context-gerelateerde backlinks. De backlinks helpen de positie in de zoekmachines van de vermelde websites omhoog. Hierdoor zal uw website meer bezoekers krijgen en wordt er meer omzet met uw website gegenereerd.