Ontwikkel betaalbaar een eigen startpagina site

Bent u op zoek naar nieuwe manieren om de ranking van websites te verhogen? Wanneer u nog niet in het bezit van een startpagina website bent, is het verstandig om er vandaag nog mee te beginnen. Op een startpagina website kunt u de links naar onderwerp indelen. U kunt zowel gewone links als affiliate link plaatsen.

Een aanmeldformulier op uw website kan worden gebruikt door nieuwe pagina beheerders om een account aan te maken. Het is met een eigen account mogelijk om een nieuwe startpagina samen te stellen. U kunt dit ook uitzetten. Het is dan alleen voor u mogelijk om in te loggen en de site aan te passen. Meer over een startpagina script kunt u lezen op Aanmelden startpagina.

Het is mogelijk om categorieën aan te maken op de verschillende dochterpagina’s. De linkjes worden binnen deze rubrieken toegevoegd. U kunt ook blokjes met eigen HTML code toevoegen aan de dochterpagina’s van uw website. U heeft zo een grote mate van controle over de HTML code.

U krijgt de mogelijkheid om een subdomein per dochterpagina aan te maken. U kunt zo voor elk thema een dochterpagina aanmaken. Zo krijgen de vermelde sites een betere score in de zoekmachines. Omdat de links op een pagina staan die over een overeenkomstig onderwerp gaan.

Het script biedt mogelijkheden voor het genereren van een extra inkomen. Met het PHP script kunt u eenvoudig backlinks verkopen. Tussen de informatieve links is het ook mogelijk om een aantal affiliate links toe te voegen. Bij affiliate marketing verwijst u naar producten van anderen en verdient u een commissie per sale. Netwerken waarbij u zich kunt aanmelden zijn Daisycon en Tradetracker. De kosten die gepaard gaan met de aanschaf van het script, kunnen zo eenvoudig worden terugverdiend.