Nieuwe startpagina online zetten

U kunt een startpaginascript zien als een speciale versie van een CMS systeem. Soms is een script verouderd en moet de oude website in een nieuw script worden ingeladen. Een dochterpagina wordt meestal rond een enkel thema opgebouwd. Het artikel Eigen startpagina maken bevat handige tips voor het gebruik van een startpagina script.

Gebruikers kunnen paginabeheerder worden door een account op uw website aan te maken. Met dit eigen account kan men inloggen. Als de gebruiker is ingelogd kan de gebruiker in het beheergedeelte simpel een eigen startpagina creëren.

Een startpaginascript wordt doorgaans ontwikkeld in de programmeertaal PHP. Houd er rekening mee dat er een database nodig is voor het opslaan van de gegevens. Het kan geen kwaad om aan de ontwikkelaar te vragen voor welke hosting het script geschikt is. De link die hierboven wordt vermeld wijst naar een website die meer artikelen bevat. U vindt in een aantal artikelen een verwijzing naar een professioneel startpagina script. Een mooie eigenschap van het script is dat u geld kunt verdienen met het verkopen van links op uw startpagina website. Het moet voor iemand wel aantrekkelijk zijn om een betaalde link op uw website te hebben.

Richt uw aandacht op de bezoeker van een startpagina. In de ogen van de zoekmachines is uw website interessant als bezoekers er ook graag komen,

Startpagina’s zijn typisch Nederlands. De website startpagina.nl begon ermee. Meestal mag u een subdomein voor uw nieuwe startpagina kiezen. Een voorwaarde is dan wel dat het subdomein nog beschikbaar is.