Nieuwe startpagina maken

Een startpaginascript is een speciaal exemplaar van een CMS pakket. Of een bestaande startpagina website wordt overgezet naar een nieuw PHP script. Iedere afzonderlijke dochterpagina heeft een eigen thema. Lees door wanneer u graag uw eigen startpagina website wilt beginnen.

Via het registratieformulier kan iemand een eigen gebruikersaccount creëren. Met dit eigen account kan men inloggen. Als de gebruiker is ingelogd kan de gebruiker in het beheergedeelte simpel een eigen startpagina creëren.

Een startpaginascript wordt doorgaans ontwikkeld in de programmeertaal PHP. Daarnaast vereist het script vaak een database. Meestal kunt u bij de ontwikkelaar terecht met vragen over de installatie. Via de link in dit artikel vindt u een goed script. Het verkopen van links is een mogelijkheid van het startpaginascript. Het moet voor iemand wel aantrekkelijk zijn om een betaalde link op uw website te hebben.

Wilt u een kwalitatieve startpagina website dan dient u verschillende zaken aan te houden. Bouwt u een startpagina dan zal het bijna altijd gaan om een Nederlandse startpagina.

Startpagina’s zijn typisch Nederlands. De website startpagina.nl begon ermee. Er kan een subdomein worden gekoppeld aan de startpagina. Een voorwaarde is dan wel dat het subdomein nog beschikbaar is.