Moderne advertentiesite bouwen

Er is een PHP script beschikbaar waarmee een advertentie website gemakkelijk te bouwen is. Het script wordt geleverd met een centrale beheeromgeving. Taken met betrekking tot het beheer kunnen worden uitgevoerd met behulp van de meegeleverde beheeromgeving. Zelf kunt u de inloggegevens kiezen gedurende het draaien van het installatieprogramma.

Het artikel marktplaats CMS bevat alle benodigde informatie over het PHP script. Een verwijzing naar het script zelf vindt u uiteraard ook op die pagina. Op die website is het mogelijk om het script te downloaden. Het op de server plaatsen van de files is uiterst eenvoudig. Heeft u de bestanden geplaatst, dan kunt u beginnen met het installatieproces. De belangrijkste informatie rondom uw website kan eenvoudig via het installatieprogramma ingevuld worden.

U kunt meer informatie over het script vinden op de website. U kunt er alles lezen over de werking van het advertentiescript. Zonder technisch inzicht kunt u vrij eenvoudig van het advertentiescript gebruikmaken. Ook als u weinig technisch inzicht heeft, is het script relatief makkelijk in te zetten.

U kunt tussen de advertenties door verschillende banners plaatsen. Voor de extra opties zoals het tonen van een telefoonnummer of een website bij een advertentie, kunt u ook geld rekenen.