Mijn Eigen Markplaats

Het beheer van een advertentie website is goed te doen met het juiste PHP script. Voor een paar tientjes heeft u al een marktplaats script. Marktplaats CMS en advertentie script zijn andere benamingen voor het marktplaats script. Het is in feite een content management systeem. Door het CMS is de marktplaats website eenvoudig te beheren.

Na het installeren van het marktplaats CMS heeft u de beschikking over een direct werkende advertentie website. Het beheerpaneel maakt het enorm gemakkelijk om uw advertentie website aan te passen. Het genereren van inkomsten is een mooie optie van het script. U kunt bijvoorbeeld een prijs rekenen voor een nieuwe registratie op uw advertentie website. Verder kan er geld worden gevraagd als een adverteerder een website link of telefoonnummer aan de advertentie toevoegt.

U heeft veel vrijheid bij het aanpassen van uw website. Wilt u bijvoorbeeld een kleur wijzigen, dan is dat zo gepiept. Op het moment dat een bezoeker na de aanpassing uw advertentie website bezoekt, zijn de nieuwe kleuren van uw website direct te zien. Dit geldt daarbij voor het aanpassen van rubrieken en teksten op uw website.

Over het advertentie script is op Mijn Eigen Advertentiesite meer te lezen. Het grote pluspunt van zo een script is dat u zelf geen script meer hoeft te schrijven. Dit betekent dat u bovendien geen PHP programmeur hoeft in te huren. Zet u een PHP ontwikkelaar aan het werk, dan bent u een veelvoud aan geld kwijt. Binnen een mum van tijd heeft u de aanschafkosten terugverdiend. Voor een paar tientjes heeft u het marktplaats script al in huis. Bent u internetondernemer, dan zult u het script waarschijnlijk interessant vinden. Verstand van de techniek is nauwelijks nodig om het script te gebruiken. De demo content van het script bevat een groot aantal meteen te gebruiken rubrieken. U bent vrij om deze rubrieken te gebruiken. Zelf rubrieken aanmaken is gegarandeerd daarnaast een optie.