Mijn Eigen Advertentiewebsite Realiseren

Is een eigen marktplaats beginnen iets wat u graag wilt? Een eigen marktplaats beginnen is ook mogelijk voor mensen die geen verstand hebben van de techniek. U kunt dan via een beheerpaneel gemakkelijk uw site aanpassen. Zo kunt u rubrieken en kleuren heel makkelijk aanpassen met uw beheerdersaccount. Verstand van de achterliggende techniek is van uw kant niet nodig. Via het marktplaats CMS voert u een wijziging eenvoudig door. Wat ook leuk is, is het generen van inkomsten. Dat kan met betaalde rubrieken heel goed. Het toevoegen van een telefoonnummer bij een advertentie daar kunt u ook geld voor vragen. De prijs is per afzonderlijke optie in te voeren.

Een overzicht van de kosten wordt na het plaatsen van een advertentie weergegeven. De adverteerder krijgt daarna de mogelijkheid om een betaling te verrichten. Lijkt het genereren van online inkomsten via een marktplaats CMS u iets? Neem dan ook eens Eigen marktplaats door. Een dergelijk script hoeft niet te duur te zijn. In enkele simpele handelingen is het script geïnstalleerd. De benodigde tabellen in de database worden automatisch voor u klaargezet. Daarnaast is de aanmaak van een beheerdersaccount iets dat het script voor u doet. Een aanpassing kunt u na de installatie heel eenvoudig via de beheeromgeving doorvoeren.

De adverteerder heeft de mogelijkheid om foto’s aan een advertentie toe te voegen.Hoeveel afbeeldingen dit zijn kunt u instellen via de beheeromgeving. Heeft u een onbeperkte hoeveelheid schijfruimte dan kunt u de instelling hoger zetten dan wanneer u een beperking heeft qua ruimte. Een adverteerder kan zich aanmelden via uw website. De bezoeker kan daarvoor een registratieformulier invullen op uw advertentie website. Advertenties zijn door adverteerders heel gemakkelijk aan te passen met dit account. Via een formulier dat bij de advertentie wordt weergegeven kunnen bezoekers een bericht sturen naar de adverteerder. Mocht er iets niet pluis zijn met een advertentie, dan is er ook een formulier beschikbaar om een melding te doen.