Mijn Eigen Advertentiesite

Met een advertentie script kunt u op een simpele slimme een marktplaats website bouwen. Met een dergelijk script wordt een beheergedeelte geleverd. Een wijziging brengt u met behulp van het beheergedeelte op eenvoudige verstandige aan. Middels de speciale beheeromgeving kunt u bijvoorbeeld een betaalde rubriek aan de website toevoegen. U kunt op dezelfde manier een kleur veranderen.

Het installeren van het advertentie script is binnen een handomdraai gedaan. Zo heeft u in korte tijd een advertentie website die u kunt beheren. Adverteerders kunnen objecten te koop zetten op uw marktplaats website. De website staat boordevol informatie over een dergelijk script. Op uw webhosting pakket installeert u het script in drie simpele stappen.

Dit marktplaats script behandelen we tevens in dit artikel kort. Het beheeromgeving is beveiligd met een PHP inlogsysteem. Ingevoerde gegevens worden gecontroleerd op geldigheid. Zo geeft u hackers en dergelijke geen kans. Een bezoeker op uw website ziet steeds de laatst bekeken advertenties in een blokje. Een eerder bekeken object kan iemand zo weer bekijken. U kunt met behulp van het beheerpaneel het aantal foto’s bij een advertentie instellen. Ook kunt u daar de kleuren en de diverse rubrieken enorm gemakkelijk aanpassen. De bezoeker kan een registratieformulier invullen om een nieuwe gebruiker te registreren. Na registratie kan men een advertentie op uw advertentie website aanmaken.

Ziet de bezoeker een object dat hij graag zou hebben, dan kan hij een reactieformulier invullen dat bij de advertentie wordt getoond. De adverteerder ontvangt het ingevulde bericht vervolgens per e-mail. Vervolgens kan er e-mailcontact plaatsvinden en tot een afspraak gekomen worden. De optie om per pagina de meta gegevens in te stellen is daarnaast aanwezig. Dit helpt u met een goede positionering in Google. Een link tussen de zoekwoorden en uw website wordt door Google zo op de juiste manier gelegd.