Makkelijk uw advertentie website maken

Een advertentie website op een goedkope wijze beheren kan met behulp van een marktplaats PHP script. Hier leest u meer over de mogelijkheden die een advertentie script u u te geven heeft. U hoeft zelf niet meer te programmeren indien u een marktplaats script gebruikt. Misschien wel de belangrijkste drijfveer voor het maken van een eigen marktplaats is het verdienen van geld. Voor geld verdienen biedt een marktplaats script aan opties geen gebrek.

Het kan enorm winstgevend zijn om uw eigen marktplaats te beginnen. Een script dat u verder kan ondersteunen, daar wordt op de pagina Een eigen marktplaats maken meer over verteld. Verder hoeft u niets over de techniek te weten. Zelf een script bouwen is niet noodzakelijk in het geval dat u een kant en klaar marktplaats script aanschaft. Een simpel te gebruiken beheergedeelte is onderdeel van het script. Uw marktplaats website is daarmee heel makkelijk te beheren.

Het toevoegen van banners is daarbij een fluitje van een cent. Met het grootste gemak kunt u een advertentieblok van Google Adsense aanmaken aan uw website. Tevens kunt u makkelijk affiliate banners aan uw marktplaats website toevoegen als u dat wilt. Het systeem bevat ingebouwde banner rotatie.

Het gaat om een zoekmachinevriendelijk marktplaats PHP script. U kunt gedurende de installatie de meta gegevens opgeven. Deze metagegevens op een later tijdstip veranderen kan simpel met behulp van het beheerpaneel. Daarbij kunt u per categorie de metagegevens instellen in het beheerscherm voor de rubrieken. Een bezoeker kan snel de recent bekeken advertenties inzien en gemakkelijk terug navigeren.