Makkelijk een uitgebreide startpagina site oprichten

Ziet u het wel zitten om zelf een startpagina website te beginnen? Met de juiste middelen is het ook voor u vrij eenvoudig te doen. Zo is er een handig script waarmee het vrij makkelijk te doen is. U kunt binnen een paar uur al uw eigen startpagina website hebben. Een bestaand PHP script zal vaak de functies al bevatten die u nodig heeft. En het mooie is dat u hulp van de aanbieder kunt krijgen bij de installatie van het script. U kunt het door de ontwikkelaar op uw eigen hostingpakket laten installeren. Zo kunt u direct met het PHP script aan de slag.

Op verschillende manieren kunt u gebruikmaken van het startpagina script. Zo een PHP script wordt op de pagina startpaginascript besproken. U kunt vanuit de aanbieder van het script gemakkelijk ondersteuning krijgen. Op de website is een handleiding van het script te vinden. Het script kan zonder verdere kosten op uw hosting worden geïnstalleerd door de ontwikkelaar. Als u dat ziet zitten, kunt u ook hosting bij het script kopen.

Meer over het script kunt u te weten komen via de in dit artikel vermelde link. Zelf een script maken is het andere alternatief. Dit kan echter tijdsintensief zijn. En u dient dan net de juiste kennis te hebben. U kunt zich direct concentreren op de daadwerkelijke content.

U kunt het zo instellen dat bezoekers zich kunnen registreren voor het beheer van een eigen startpagina. Het aanmaken van directories voor de verschillende dochterpagina’s is niet nodig. Een centraal stukje code handelt de bezoeken aan de diverse dochterpagina’s af. De bijbehorende gegevens worden vervolgens vanuit de database ingelezen. Ook het aanbrengen van wijzigingen aan de voorpagina is met het script te doen. Bij het aanmaken van een nieuwe startpagina kan de beheerder kiezen uit hoeveel kolommen deze moet bestaan. Met de muis kunt u rubrieken naar hun gewenste positie slepen.