Makkelijk een nieuwe portaalsite samenstellen

Het is niet lastig om een startpagina website in elkaar te zetten met het daarvoor bedoelde PHP script. Het voordeel van zo een script is dat er geen aparte mappen voor de losse startpagina’s gemaakt hoeven te worden. Er zal een database gebruikt worden om de website inhoud en dus ook de inhoud van de afzonderlijke dochterpagina’s op te slaan. Centrale code bekijkt welk deel van de website wordt opgevraagd en zorgt ervoor dat de juiste content naar de browser van de bezoeker wordt gestuurd.

Via het internet is een script te kopen waarmee u gemakkelijk een eigen startpagina website maakt. Navigeer naar de website van de aanbieder via de links op Realiseer makkelijk een nieuwe portaalwebsite. Op verschillende manieren is voor de aanschaf van het PHP script te betalen. Er wordt een separate e-mail gestuurd met de download link. Mocht het noodzakelijk zijn, dan is met behulp van de link in de e-mail opnieuw het script te downloaden.

Wanneer u een nieuwe startpagina aanmaakt, kunt u kiezen of deze uit drie of vier kolommen moet bestaan. Voor iedere pagina heeft u de mogelijkheid om dat afzonderlijk in te stellen. Vervolgens plaatst u binnen deze kolommen de linkcategorieën. Naast links kunt u ook verschillende soorten widgets toevoegen aan een categorie.