Makkelijk een eigen portaal site beheren

Het maken van een startpagina website is relatief eenvoudig als u van een daarvoor bedoeld PHP script gebruik maakt. U hoeft geen mappen op het webhostingpakket aan te maken voor de dochterpagina’s van uw website. Het script zal van een database gebruikmaken waarin de content van alle afzonderlijke startpagina’s zal worden opgeslagen. De inhoud van de corresponderende dochterpagina wordt bij een bezoek ingelezen uit de database en vervolgens aan de bezoeker getoond.

Een script waarbij het op de bovenstaande manier werkt is online aan te schaffen. Via de links op Nieuwe startpagina kunt u uiteindelijk het aanbod vinden op de website van de ontwikkelaar. De betaling voor de aanschaf van het script kan op diverse manieren verricht worden. De download link is ook opgenomen in een afzonderlijk e-mailbericht dat u zult ontvangen. Het is mogelijk om op een later moment een nieuwe versie van het script te downloaden.

Bij het aanmaken van een startpagina kunt u kiezen uit hoeveel kolommen deze bestaat. Per afzonderlijke dochterpagina is dit in te stellen. Binnen deze kolommen maakt u rubrieken aan. Naast links kunt u ook verschillende soorten widgets toevoegen aan een categorie.